Dit doet FRNK

Accountancy, fiscaal advies, corporate finance, management informatie en financiële dienstverlening

Bij alles wat we bij FRNK doen staat de ondernemer centraal. We beschikken over een betrouwbaar netwerk van externe specialisten uit verschillende disciplines, waardoor we op ieder vlak en in uiteenlopende branches kunnen adviseren.

Accountancy

De accountants en adviseurs van FRNK adviseren u bij uiteenlopende accountancy vraagstukken. We stellen de jaarrekening op en doen de aangiften. Bij het opstellen van jaarrekeningen en prognoses  kijken wij zowel vanuit het oogpunt van de ondernemer als van de gebruikers zoals financiers en de belastingdienst. We adviseren over mogelijke verbeteringen binnen uw bedrijf op het gebied van rendement, balansoptimalisatie, veiligstellen van vermogensbestanddelen en het verbijzonderen van specifieke bedrijfsactiviteiten gericht op de toekomst c.q. meerjarenplanning. Daarnaast begeleiden we bij het opstellen van prognoses, financieringstrajecten en in zaken als bedrijfsopvolging. Altijd open en eerlijk en met een frisse blik. 

Fiscaal advies

Bij FRNK kijken we naar de mens achter de cijfers. Vooral in relatie tot de fiscale persoonlijke mogelijkheden wordt dat nog wel eens vergeten. Bij elke belastingkwestie waar u mee te maken krijgt, kunt u rekenen op onze kennis en ervaring. Of het nu gaat om privézaken of om uw onderneming. We staan u persoonlijk bij, behartigen uw belang en helpen u in het contact met de fiscus. Denk daarbij aan de volgende werkzaamheden:

  • Opstellen van uw belastingaangifte(n) en controleren van aanslagen/beschikkingen
  • Fiscale inventarisatie en optimalisatie van uw privé en zakelijke situatie
  • Internationale fiscale advisering
  • Begeleiding boekenonderzoek en fiscale procesvoering inzake fiscale adviestrajecten –
  • Estate planning
  • Fiscale optimale financiering

Corporate finance

Op het gebied van corporate finance adviseert FRNK bij verschillende aan- en verkooptrajecten, opstellen van waarderingen, due diligence onderzoeken, financieringen en participatiebegeleiding en -mogelijkheden. 

Financiële dienstverlening

Vanuit onze kennis en ervaring helpen we u met het bepalen van de juiste strategie en uitvoering van uw financiële plannen. We beseffen dat heldere en betrouwbare managementinformatie essentieel is. FRNK helpt u met het opzetten van uw administratie, adviseert het juiste managementinformatiesystemen en begeleidt u met het opstellen van heldere en duidelijke rapportages. Zo kunt u nog beter en doelgerichter ondernemen.